Vi er samarbejdsklub
med AaB
Få et OK Benzinkort og tank penge til HGI.
Læs mere her...
Støt HGI Foreningsel ved Energi Nord.
Læs mere her...

Vi er jo stadigvæk underlagt afstandskrav!*  og må pt. stadig højst være 10 personer ad gangen.


• Medbring eget håndklæde (dette er et ultimativt krav)

• Der vil ikke være adgang til hverken toilet, håndvask eller omklædning. Medbring derfor selv vand! Vi sørger for at der er rigeligt med håndsprit samt sprit til aftørring af evt. redskaber!

• Vi forbeholder os ret til at aflyse en CIRKELTRÆNING time med kort varsel, hvis instruktøren vurderer, at vejret er for dårligt til at gennemføre træningen. Dette meddeles på SMS.

*Afstandskrav og andre retnings retningslinjer for udendørs træning kan læses på DGI´s hjemmeside
(træningen er naturligvis på eget ansvar, hvorfor du selv må tage de fornødne hensyn, hvis du evt. er i en risikogruppe): https://www.dgi.dk/om/presse/presserum/seneste-nyt/foerste-spaede-start-for-aabning-af-idraetten


             

Cirkeltræning er en effektiv måde at komme hurtig i form på, hvor både styrke, kondition, balance og koordination udfordres.

Cirkeltræning er bygget op af baser med styrketræning og konditionstræning. Ved baserne kan redskaber som f.eks. bolde, sjippetove og hula hop ringe blive anvendt. En time vil bestå af opvarmning, hurtig intro til baserne og selve cirkeltræningen samt udstrækning. Cirkeltræning er velegnet for alle både kvinder og mænd uanset dit træningsniveau.

Kom og vær med, vi "klør på og sveder" til god musik, og vi har det rigtig sjovt. 

  

Sponsorer


Fælles kalender
Besøg vores side
Hou Gymnastik og Idrætsforening | Skippervej 40 | 9370 Hals | Mail: hgi9370@gmail.com