Vi er samarbejdsklub
med AaB
Få et OK Benzinkort og tank penge til HGI.
Læs mere her...
Støt HGI Foreningsel ved Energi Nord.
Læs mere her...
HGI Motionsrum tilbyder nu udendørstræning

Da vi godt ved at mange af jer har haft et medlemskab til vores motionsrum i perioden marts til nu, og ikke har haft mulighed for at anvende vores faciliteter, vil vi gerne tilbyde jer gratis at kunne benytte sig af dette tilbud. Dvs. folk med en indbetaling i henholdsvis marts, april, maj, eller juni kan anvende tilbuddet. Men det skal selvfølgelig ikke kun komme eksisterende medlemmer til gode. Så derfor kan udefrakommende mod en betaling på 30 kr. pr. gang, deltage på lige fod med de andre medlemmer. Dette betales via mobilpay 46499, påført navn og dato, forud for træning.
 
Booking foregår i Facebook gruppen Hou Outdoor Training og vil foregå på dagsbasis. Dette har vi valgt for at give så mange som muligt chancen for at komme forbi og træne. Vi er jo stadigvæk underlagt afstandskrav!*  og må pt. stadig højst være 10 personer ad gangen.

• Medbring eget håndklæde (dette er et ultimativt krav)

• Der vil ikke være adgang til centret, hverken til toilet, håndvask eller omklædning. Medbring derfor
selv vand! Vi sørger for at der er rigeligt med håndsprit samt sprit til aftørring af redskaber!

• Vi forbeholder os ret til at aflyse et træningspas med kort varsel, hvis instruktøren vurderer, at vejret er for dårligt til at gennemføre træningen. Dette meddeles i Facebook gruppen umiddelbart inden træningen.

• Alle hjælper med at flytte bænke, vægtstænger, håndvægte, kettlebells og lign. ud i forbindelse med træningen, ligesom alle hjælper med at rydde op bagefter, samt undervejs at spritte de redskaber af, som man selv har brugt.

• Al træning foregår på nordsiden af hallen, så vi mødes der til hvert træningspas:

Mandag: Fra 16:30 til 18:00
Onsdag: Fra 16:30 til 18:00
Lørdag: Fra 9:30 til 11:00
 
*Afstandskrav og andre retnings retningslinjer for udendørs træning kan læses på DGI´s hjemmeside
(træningen er naturligvis på eget ansvar, hvorfor du selv må tage de fornødne hensyn, hvis du evt. er i en risikogruppe): https://www.dgi.dk/om/presse/presserum/seneste-nyt/foerste-spaede-start-for-aabning-af-idraetten

 

             

BRUG FOR HJÆLP???


Så er Stefan altid klar til guide dig i maskinerne eller har du skulle have brug for et træningsprogram er han også klar.

Ring gerne til Stefan på: 2614 3720

             

TRÆNING I MOTIONSRUM


For at træne i motionsrummet skal du ringe eller sende en SMS Michael på tlf.: 29 25 37 04 og aftale et tidspunkt, hvor du kan få udleveret adgangskort.

Adgangskortet koster 100 kr i depositum *) og derud over koster det:

 

150 kr for at træne i 1 måned 
600 kr for at træne i  6 måneder
900 kr. for at træne i 12 måneder

 

Tilmelding/køb af kort kan ske i menuen i venstre side "tilmelding motionsrum".

Når din tid er udløbet, og du fortsat ønsker at træne, kan du indbetale her på hjemmesiden. Derefter sender du en sms til med dit navn, tlf. nr., hvilket beløb du har betalt samt nummeret der står med svag skrift i adgangskortets ene hjørne. 

Det er en god ide at betale så tæt på den 1. i måneden - så får man mest ud af sit medlemsskab, da medlemsskabet løber altid fra den 1. i måneden. 

*) Depositum returneres ved aflevering af kortet

Sponsorer


Fælles kalender
Besøg vores side
Hou Gymnastik og Idrætsforening | Skippervej 40 | 9370 Hals | Mail: hgi9370@gmail.com