VLADO LENTZ FRA POLITIJAGT PÅ KANAL 5

Foredrag med Vlado Lentz

 Torsdag den 10. marts 2022 kl. 19.00 - 20.30

 

Vlado har arbejdet i politiet i over 30 år og har med sin lange livs- og erhvervsfaring lært at spotte en ”kunde” på lang afstand.
 
Vlado brænder for sit arbejde. I over 30 år har han kørt de danske veje tyndt i patruljevognen eller på sin politimotorcykel for at holde et vågent øje med bilister, cyklister og alle de andre.

 

Foredraget afholdes i samarbejde med Sparekassens Vendsyssel Fond, Ulsted (Hovedsponsor)
Program: 

kl. 17.30  Dørene åbner
kl. 19.00 Foredraget starter
kl. 21.00 - Tak for i aften

Lidt om foredraget:

 

DET VI SÅ er udenrigskorrespondent Rasmus Tantholdt og fotograf Anders Bachs personlige fortællinger om to årtiers fælles rejser til verdens brændpunkter. Foredraget tager udgangspunkt i deres bog fra 2020 af samme navn.

 

Under foredraget vil I blive taget med ind i en verden fyldt med krig og katastrofe, men også med glimt af skønhed og håb, suppleret med både rørende og voldsomme anekdoter.

 

DET VI SÅ er historien om et unikt venskab på godt og ondt, om et arbejdsliv uden hverdage, men først og fremmest beretninger om det at være menneske, når katastrofen indtræffer - om det så er under kampe i Afghanistan og Irak, tyfon i Filippinerne, oversvømmelser i Pakistan, piratjagt i Somalia eller beretninger fra et lukket Nordkorea.

Hou Gymnastik og Idrætsforening | Skippervej 40 | 9370 Hals | Mail: hgi9370@gmail.com