Vi er samarbejdsklub
med AaB
Få et OK Benzinkort og tank penge til HGI.
Læs mere her...
Støt HGI Foreningsel ved Energi Nord.
Læs mere her...
Foredrag med Peter Ingemann i Hou Borger- & Aktivitetshus

Onsdag den 2. november 2022 kl. 19.00

Billetpris 250 kr. inkl. 1 sandwich - drikkevarer kan købes i hallen


 

             


OM Peter Ingemann


Med efterhånden mange år i TV-branchen er Peter Ingemann en erfaren mand på skærmen, hvor han på en charmerende, ligefrem og jordnær facon formår at formidle underholdning med indhold. Han er med sin personlighed gået direkte ind i hjerterne på de danske seere – foreløbigt kulminerende i foråret 2017, hvor han af Billed-Bladets læsere blev kåret som årets mest populære TV-vært.

Sideløbende med sit arbejde på TV er Peter Ingemann en aktiv og særdeles eftertragtet foredragsholder med ry for virkelig at underholde sit publikum med både spænding og humor. Uanset om det er på TV eller live er det personlige nærvær vigtigt for Peter Ingemann, der til stadighed insisterer på, at seere og publikum skal tages alvorligt.

Det handler om at vise nuet og virkeligheden og ikke mindst formidle mødet mellem mennesker.

 

             

 
Sparekassen Danmark Fonden Ulsted er medsponsor til foredraget 

             
FOREDRAGET  STØRST
 
Jeg bor i en lille by – i et lille land, og her er vi vant til, at småt – det er nok godt, men jeg har altid drømt om at komme ud at se og opleve noget af det mest storslåede, som verden har at byde på. Alt det, der begejstrer og imponerer os. Alt det der er størst…
 
Sådan lyder ordene fra Peter Ingemann i introduktionen til Størst – TV2’s populære serie af rejseprogrammer, der netop har bragt Peter Ingemann og de mange seere af serien vidt omkring i hele verden til de største og mest fascinerende steder og ting…
 
Selve programserien Størst gik allerede fra starten sin sejrsgang på skærmen med flotte seertal og har efterfølgende modtaget nogle af de højeste karakterer for en livsstilsprogramserie nogensinde.
 
I foredraget Størst tager Peter Ingemann dig med på en fantastisk rejse igennem hele Størst-programserien. Du kommer med bag kulisserne på serien og får fortalt nogle af hemmelighederne bag succesen af Størst og ikke mindst de mange sjove sidehistorier, der ikke er kommet med i de endelige programmer.

Vi ses

Hilsen Peter

 

Sponsorer


Fælles kalender
Besøg vores side
Hou Gymnastik og Idrætsforening | Skippervej 40 | 9370 Hals | Mail: hgi9370@gmail.com